,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Міжнародна діяльність Новини, оголошення, конференції Конкурс на здобуття стипендії для навчання в Східно-Баварському технічному університеті Регенсбурга за програмою ЄС Еразмус+ (напрям КА1)
Вівторок, 09 квітня 2024 11:03

Конкурс на здобуття стипендії для навчання в Східно-Баварському технічному університеті Регенсбурга за програмою ЄС Еразмус+ (напрям КА1)

Завантажити прикріплення:

До уваги здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня

 

Черкаський державний технологічний університет та Східно-Баварський технічний університет Регенсбурга (Ostbayerische Technische Hochschule Regensburg, OTH Regensburg) оголошують конкурс на здобуття стипендії для навчання в Східно-Баварському технічному університеті Регенсбурга (Ostbayerische Technische Hochschule Regensburg, OTH Regensburg) за програмою ЄС Еразмус+ (напрям КА1)

Конкурс оголошується на здобуття:

  • 1 стипендії для навчання тривалістю п’ять місяців.

Мова – англійська.

Період реалізації мобільності– осінній семестр 2024-2025 н.р. (Winter Term: 01.10.2024. – 15.02.2025 р.). Прибуття для студентів за обміном: 03.09. – 30.09.2024. Орієнтовні тижні для студентів за обміном: 03.09. – 30.09.2024.

Перелік освітніх компонент OTH Regensburg, які можуть бути обрані здобувачем в рамках академічної мобільності, викладено за адресоюhttps://www.oth-regensburg.de/en/study/international-office/studying-in-regensburg/courses-in-english.Звертайте увагу на дисципліни зимового семестру 24/25 за відповідним рівнем освіти.

Дізнатися більше про OTH Regensburg можна за посиланням www.oth-regensburg.de,YouTube-каналі університету, а також у прикріплених інформаційних матеріалах.

Термін подання документів на конкурс: до 18.00 18 квітня 2024 р.

УМОВИ УЧАСТІ В КОНКУРСІ: https://docs.google.com/document/d/1be5vWjlGmzYEKgbzCW9jQ6W1TSiCiKTEC_mdB8QaGvc/edit?usp=sharing

З питаннями щодо конкурсу звертатися до відділу проектів і програм Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Наказ про проведення конкурсу на міжнародну академічну мобільність

 

Правила й порядок конкурсного відбору на академічну мобільність

 

Результати конкурсного відбору