,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти та викладачі кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування ЧДТУ відвідали підприємство ТОВ «Бон Буассон Беверідж»
П'ятниця, 03 травня 2024 12:31

Студенти та викладачі кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування ЧДТУ відвідали підприємство ТОВ «Бон Буассон Беверідж»

Студенти та викладачі кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування ЧДТУ відвідали підприємство ТОВ «Бон Буассон Беверідж»

30 квітня 2024 року студенти та викладачі кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування Черкаського державного технологічного університету відвідали підприємство ТОВ «Бон Буассон Беверідж».

Бон Буассон Дрінкс – один із найбільших виробників безалкогольних напоїв в Україні. За 20 років своєї історії компанія домоглася лідерства в сегменті традиційних лимонадів із Золотою серією Бон Буассон.

Компанія сьогодні – це 10 власних торгових марок, 2 великих виробничих комплекси, 47 торгових представництва і понад 50 тисяч клієнтів.

Під час оглядової екскурсії студентська молодь ЧДТУ ознайомилася з підприємством: його виробництвом, асортиментом продукції та організаційною структурою.

Кафедра менеджменту та бізнес-адміністрування ЧДТУ висловлює вдячність керівництву ТОВ «Бон Буассон Беверідж» та старшому викладачу кафедри – кандидату історичних наук Юрію Лазуренку за цікаву та змістовну екскурсію.